Recept

Bur-brie-tos

Middag

En Brie med intensitet och fyllig smak.

Middag

Ingredienser

  • 200 g Président Gourmet Brie
  • 1 dl tempura frityrmix (färdigköpt på påse)
  • 2 tsk taco kryddmix
  • 2 dl panko ströbröd
  • Olja till fritering
  • 8 st små tortillas, mjuka
  • 4 portioner guacamole
  • 4 portioner tomatsalsa
  • Picklad rödlök
  • Salladsblad

Instruktioner

Blanda frityrsmeten enligt anvisningarna på förpackningen och smaksätt med tacokrydda.

Skär Brien i avlånga bitar och doppa dem först i frityrsmeten och sedan i pankon. Upprepa så att det blir en tät panering.

Fritera osten tills den fått fin färg, låt den sedan rinna av på hushållspapper.

Rosta bröden några sekunder på varje sida i en het, torr stekpanna.

Lägg ut bröden, toppa med såserna och grönsakerna, avsluta med några fina bitar friterad Brie.

Tillbaka