Bur-brie-tos
Middag


En Brie med intensitet och fyllig smak.
Middag
Ingredienser
- 200 g Président Gourmet Brie
- 1 dl tempura frityrmix (färdigköpt på påse)
- 2 tsk taco kryddmix
- 2 dl panko ströbröd
- Olja till fritering
- 8 st små tortillas, mjuka
- 4 portioner guacamole
- 4 portioner tomatsalsa
- Picklad rödlök
- Salladsblad
Instruktioner
Blanda frityrsmeten enligt anvisningarna på förpackningen och smaksätt med tacokrydda.
Skär Brien i avlånga bitar och doppa dem först i frityrsmeten och sedan i pankon. Upprepa så att det blir en tät panering.
Fritera osten tills den fått fin färg, låt den sedan rinna av på hushållspapper.
Rosta bröden några sekunder på varje sida i en het, torr stekpanna.
Lägg ut bröden, toppa med såserna och grönsakerna, avsluta med några fina bitar friterad Brie.